Bridge

 

 

 

 

 

Gelet op de maatregelen uitgevaardigd door de regering in verband met het coronavirus worden alle bridge-activiteiten opgeschort.  Raadpleeg de site van de club voor meer info

Bericht van de voorzitter van Antwerpse Bridgeclubs:

Beste Bridgers, beste Bestuursleden,

In deze onzekere tijden komen er veel vragen van clubs i.v.m. eventueel hervatten van onze geliefde bridgesport. Wij willen U uitdrukkelijk vragen de voorschriften en richtlijnen van de veiligheidsraad te volgen.

Belangrijk is te weten dat de eerste verkennende gesprekken ( door de VBL EN BBF ) met de veiligheidsraad niet erg hoopvol waren. Er is nog te veel schrik bij de “beslissers” om snel een start toe te laten.

Momenteel is de toon zeer streng: tafels waar iedereen min 1,5 m van elkaar zit (van speler tot speler in elke richting moet 1,5m zitten), na elke wisselbeurt moet alles ontsmet worden (tafels, stoelen, ..), geen kaarten doorgeven, voldoende ruimte tussen de tafels, wisselen moet met garantie van social distancing kunnen gebeuren, …. Dus van zodra men bridge terug zou toelaten, zal er dus een hele waslijst aan strenge voorwaarden komen.

Wij weten dat het vervelend is maar vragen U extra geduld. U moet beseffen dat de meeste leden van onze clubs behoren tot een kwetsbare leeftijdscategorie, afstand houden is bijna onmogelijk…

Ik denk, maar dit is zuiver mijn persoonlijke inschatting dat veel zal afhangen van het starten van de Horeca. Als dat goed loopt denk ik dat we tegen Augustus – September onder strikte voorwaarden misschien de clubs gaan kunnen heropenen.

Ik besef ook dat er binnenkort via diverse kanalen druk zal worden uitgeoefend om de club te herstarten. Dit is niet makkelijk voor de besturen maar ik vraag U UITDRUKKELIJK om de richtlijnen te volgen. Wij houden jullie op de hoogte en wensen U allemaal een HEEL goede gezondheid !!

Gezonde groeten,

Bart Magerman

Voorzitter District Antwerpen

Built by WP - Tweaked by NewWorld - Touched by RoBoT